Agenda 2017    

WORKSHOP E.H.B.O. BIJ HONDEN
9 December en 20 januari zijn volgeboekt. Volgende mogelijkheid 3 juni van 14.00 uur tot 16.00 uur. Indien er een extra workshop wordt gepland dan melden wij dit hier.
Je krijgt algemene informatie over hoe te handelen in de eerste minuten bij een hartstilstand, of een epilepsieaanval. Je leert het behandelen van brandwonden, wonden als gevolg van allergie, vechtpartij en hoe herken je een vergiftiging en hoe behandel je dat. Tevens ga je reanimatie oefenen op onze Dummie hond Casper. Ook laten we je zien hoe je een verband aanlegt om de poot, kop en staart. We vertellen je hoe je een bloeding kunt stelpen, een wond behandelt en wat is je beste houding als je zelf wordt aangevallen. Na deze workshop wordt je uitgenodigd voor een praktijk les waar je verband aan gaat leggen op je eigen hond. Je leert een poot, kop en staart verbinden, (slagaderlijke-) bloeding stelpen. Je bent niet verplicht hier aan deel te nemen.
De workshop is inclusief een EHBO tasje, instructieboek en een consumptie. Je ontvangt een mooi certificaat als bewijs dat je aan deze belangrijke workshop hebt deelgenomen.
Kosten € 17,50 per persoon. Locatie hondenspeeltuin in Beilen. Na ontvangst betaling is je inschrijving definitief. Wacht niet te lang met opgeven want Vol = Vol.
Opgeven kan via het contactformulier.

9-12 Workshop E.H.B.O. bij honden 14.00 uur tot 16.00 uur

 

17-12 Kerstwandeling met lunch, 10.00 uur tot 12.00 uur. Locatie losloopgebied Spier

Binnenkort maken wij de agenda 2018 bekend. Er zijn aanvragen voor een groepsmeeting van herdershonden, kooikerhondjes, naakthonden, husky, flatcoatretriever, windhonden en puppyshower.

Wilt u ook op ons terrein afspreken met een groep? Neemt u dan contact met ons op. 

Bij de activiteiten blijven overige bezoekers welkom.