Agenda 2018   

Dog of Fame 2018
Zondag 25 maart is de uitreiking van de plaquette aan Stichting Reddingshonden Sirius.
De uitreiking wordt verricht door de sponsor fam. Tol van Vloeren- & timmerbedrijf met dezelfde naam.
Tijd: 14.30 uur, graag 14.00 uur aanwezig
Deze middag is de entree gratis net als de koffie/thee/limonade en wat lekkers.
 
WORKSHOP E.H.B.O. BIJ HONDEN
25 Februari zijn wij voor het geven van de workshop op locatie bij KC Flevoland, de speeltuin is gewoon open
3 Juni van 14.00 uur tot 16.00 uur.
Je krijgt algemene informatie over hoe te handelen in de eerste minuten bij een hartstilstand, of een epilepsieaanval. Je leert het behandelen van brandwonden, wonden als gevolg van allergie, vechtpartij en hoe herken je een vergiftiging en hoe behandel je dat. Tevens ga je reanimatie oefenen op onze Dummiehond Casper. Ook laten we je zien hoe je een verband aanlegt om de poot, kop en staart. We vertellen je hoe je een bloeding kunt stelpen, een wond behandelt en wat is je beste houding als je zelf wordt aangevallen. Na deze workshop wordt je uitgenodigd voor een praktijk les waar je verband aan gaat leggen op je eigen hond. Je leert een poot, kop en staart verbinden, (slagaderlijke-) bloeding stelpen. Je bent niet verplicht hier aan deel te nemen.
De workshop is inclusief een EHBO tasje, instructieboek en een consumptie. Je ontvangt een mooi certificaat als bewijs dat je aan deze belangrijke workshop hebt deelgenomen.
Kosten € 17,50 per persoon. Locatie hondenspeeltuin in Beilen. Na ontvangst betaling is je inschrijving definitief. Wacht niet te lang met opgeven want Vol = Vol.
Opgeven kan via het contactformulier.

 

 

Wil je afspreken met een groep op ons terrein, neem dan even contact met ons op. 

Bij de activiteiten blijven overige bezoekers welkom.