Word donateur

Wat kunt u doen?
Doneer via

QR code

U kunt een vrijwillige bijdrage doen via deze QR-code! Het bedrag wordt dan rechtstreeks overgemaakt naar de rekening van de hondenspeeltuin. Scan deze QR-code met uw mobiele telefoon! Ook bij de ingang van de hondenspeeltuin hebben we deze QR-code hangen. Zo kunt u eenvoudig de entree voldoen.

Hondstrouw

Donateur worden

Donateur worden? U bent vanaf € 5,00 per maand al donateur. U kunt dan 7 dagen per week, ongeacht het aantal honden gebruik maken van de hondenspeeltuin. Ook kunt u een vrijwillige bijdrage doen vanaf elk gewenst bedrag. Is dit lager dan het aantal bezoeken dat u met uw hond aan de speeltuin brengt dan gaan wij ervan uit dat u dit aanvult. Dit kan via gleuf in de unit in de hondenspeeltuin of overmaken per bank.

U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL29RABO0134233468 t.n.v. Hondenspeeltuin Midden-Drenthe o.v.v. donateur.

Giften

Geen erfbelasting

Wist u dat giften aftrekbaar zijn bij de belasting? Wist u dat wij zijn aangemerkt als SBBI (Sociaal Belang Behartigende Instelling)? Dankzij deze aanmerking hoeven wij bij een erfenis geen erfbelasting te betalen. Uw geld komt dan volledig waar u het wilt hebben.

Reclame

Banners online of op het hek

Heeft u interesse om een banner op onze website te plaatsen of reclame op te hangen in de hondenspeeltuin? Neem dan contact met ons op.

3 + 11 =