Over onze

Hondenspeeltuin
Doneer
Sinds 2014

Geven wij honden speelplezier

De Hondenspeeltuin Midden-Drenthe is op 24 mei 2014 geopend. Hij is opgericht door vrijwilligers zonder enige vorm van subsidie. Het bestuur bestaat uit vijf personen. Gemiddeld vijf keer per jaar komt het bestuur bij elkaar. U kunt onderwerpen voor de agenda aandragen door ons een mail te sturen.

Geen subsidie

Om de hondenspeeltuin open te houden vragen wij een bedrag van € 1,- per hond per bezoek. Het geld wordt gebruikt voor het betalen van de pacht, het grasmaaien, het waterverbruik en overige kosten. Commerciële hondenuitlaatservices, pensionhouders enz. betalen de gewone entreeprijs per hond per bezoek. Donateurs en vrijwilligers hebben gratis entree.

Uitbreidingen

Sinds mei 2015 heeft de hondenspeeltuin 1.80 m hoog hekwerk rondom de speeltuin staan. Hierdoor kunnen de honden veilig spelen zonder dat u bang hoeft te zijn dat er honden over het hekwerk springen.

Sinds 2018 hebben wij een officieel hondenzwembad.

Bezoekers

%

Natte honden

%

Blije honden

Bestuursleden

Wat ons motiveert

Onze missie

Onze hondenspeeltuin is het hondenlosloopgebied van de toekomst. Er zijn steeds minder plekken waar de honden los mogen lopen. Om honden toch te laten socialiseren is een hondenspeeltuin een uitstekend alternatief. De honden gaan zich hierdoor beter gedragen en worden daardoor fijner in de omgang met andere honden. De honden zijn hier onder soortgenoten en vormen een roedel. Terug naar de natuur, gelukkiger kun je ze niet maken!